18 de març, 2013

Tanzània, sisena part

Ndutu és una zona dintre de l'ACN, situada molt a prop del Serengeti. És on crien els nyus, cada any en neixen uns 8000, entre desembre i febrer. Al mes de febrer és quan s'hi troben amb més alta densitat.

Pel camí ens vam topar amb unes hienes que, aprofitant el fang causat per les pluges del dia anterior, estaven al bell mig del camí dormitant. Per a que poguéssim passar es van haver d'aixecar. Van marxar camí amunt, com molestes perque les haviem interromput.




Continuant cap al nostre destí...


facoquer (Phacochoerus aethiopicus)
De seguida vam arribar al llac Ndutu, on hi havia només uns quants flamencs a l'aigua. Passats uns minuts, vam sentir una tremolor i quan vam girar el cap per veure d'on venia, ens vam retrobar amb els nostres amics, els nyus, que baixaven a la carrera cap al llac per refrescar-se i beure aigua. En no res, el paisatge va quedar ple de nyus.






Després de la visita al llac, el pla era dinar i dirigir-nos cap al càmping Twiga on passaríem la nit per l'endemà visitar el Parc Nacional del llac Manyara. Però una sorpresa ens aguaitava pel camí: una família de lleons! Era un grup d'uns 15 individus, format per adults i cadells. Mentres els adults descansaven, els cadells jugaven.












Vam dinar observant-los i després vam continuar el nostre camí, tot i que ens va costar marxar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada