06 de març, 2015

Un matí a Atlanta i una tarda a Denver

La primera parada del viatge a Estats Units va ser l' International Gorilla Workshop que el 2014 va tenir lloc a Atlanta, la capital de Georgia.
De la ciutat poc vam poder veure, de tant concentrats en el món dels goril·les que vam estar durant els 5 dies de congrés. Però sempre hi ha un moment, com aquesta tarda plujosa, per una petita passejada pel centre de la ciutat de la Coca-Cola, que va ser ciutat Olímpica el 1996.











Des d'Atlanta vam volar fins a Denver, la capital de Colorado, on vam agafar el cotxe de lloguer per començar la ruta pels parcs nacionals del midwest nordamericà. A Denver vam haver de passar un matí, forçosament, esperant una maleta que no va arribar en el mateix avió que nosaltres.
Aquell cap de setmana tenia lloc un festival de jazz al carrer i per això per tot el carrer principal, el 16th Street Mall, hi havia pianos preparats per a que qualsevol espontani pogués posar-se a tocar. També es celebrava la Denver Comic Con, motiu pel qual vam veure gent disfressada pel carrer.















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada