06 de març, 2015

Utah, segona part

El riu Colorado després de passar pel parc estatal Dead Horse Point i de camí cap a Arizona, on formarà el Grand Canyon, encara ha de recollir les aigües del Green River i oferir-nos els paisatges del Canyonlands National Park. Segona parada del dia a Utah.


Des del mirador del Green River veiem aquest riu que comença a Wyoming, a les muntanyes del Wind River, i que acabarà desembocant al riu Colorado, uns 30 km més al sud.




Des del mirador del Grand View Point, es veuen uns canyons profunds per on passa el riu Colorado (tot i que no es pot veure el riu) camí cap al Confluence, el punt on s'ajunta amb el Green River.





corb americà 
Una altra parada interessant és la petita caminada fins al Mesa Arch. Un arc format per múltiples cicles de desglaç on l'aigua s'ha anat filtrant per les esquerdes de la roca fins a crear l'arc. Amb el temps, aquest mateix procés acabarà provocant el seu trencament.
Hem de recordar sempre que estem al desert i que és molt important, abans de començar a caminar, equipar-nos bé: portarem gorra i ulleres de sol, crema solar d'alta protecció i aigua! 
Pel camí trobareu vegetació desèrtica i un cop a l'arc, les vistes són impresionants.










La zona sud del parc no la vam poder visitar perquè estava tancat l'accés als visitants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada