05 de maig, 2014

Costa Rica, setena part

De camí cap a la Península de Osa, vam fer una parada a les platges de Dominical. Allà vam visitar el Parc Nacional Marino Ballena, per passejar per Playa Ballena i ens vam relaxar a Playa Hermosa on vam menjar un ceviche deliciós a peu de platja.

Al Parc Nacional Marino Ballena es troba Isla Ballena, un illot rodejat per unes 4000 hectàrees d'escull coral·lí. Per visitar el parc, s'han de tenir en compte les marees ja que poden restringir l'accés i els horaris.



Isla Ballena


Playa Hermosa està a peu de carretera, molt a prop del parc nacional. El ceviche és un plat típic de peix o marisc, que és menja fred i ve molt de gust després de la insolació de Playa Ballena.


pipa és el coco



A partir del matí següent, continuarem la ruta cap al Parc Nacional Corcovado. A Corcovado passarem un parell de dies que ja us explicaré en la següent entrada del blog.

De tornada des de Corcovado, camí cap a San José, vam fer una parada a San Gerardo de Dota per veure quetzals.

San Gerardo de Dota és una vall preciosa, ideal per anar a descansar i a veure quetzals, ja que és el lloc més famós de Costa Rica per a l'observació d'aquest magnífic ocell. També es poden fer excursions a cavall i visites a plantacions de cafè, ja que en aquesta zona és fa un dels millors cafès del món. 
Per arribar-hi s'ha de travessar el Cerro de la Muerte, un port de muntanya que puja fins a gairebé 3500 m d'altitud, per una carretera plena de revolts i sovint afectada per la boira, que és considerada la més perillosa del país. 
Vam passar dels 30ºC i la xafogor de Corcovado, als gèlids 10ºC del Cerro de la Muerte, del bikini al forro polar, en 30 minuts!



femella de Quetzal,  Pharomacrus mocinno
mascle de Quetzal


mascle de Quetzal menjant un aguacatillo, el seu fruit preferit




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada