Fonts d'informació

Aquest blog és el meu diari personal de viatges. És un plaer rebre altres viatgers i un honor que dediqueu part del vostre temps viatjant per aquí.

Només uns quants aclariments sobre els materials i les fonts d'informació que utilitzo. 

Els breus texts que acompanyen les fotos els escric basant-me en la meva memòria, en les notes que prenc mentres viatjo, les guies, mapes i altres materials que vaig recopilant. 
Sovint, un cop ja a casa, consulto les pàgines web de cada lloc per ampliar informació, per buscar alguna dada que se m'hagi escapat o per aclarir dubtes. Sempre que utilitzo dades d'altres pàgines poso l'enllaç corresponent. Ocasionalment, puc consultar altres fonts com la wikipèdia, guies de fauna o diccionaris.
Per tot això, heu de tenir en compte que poden haver-hi errades i/o dades equivocades. Si trobeu qualsevol error us agraïria molt que m'ho féssiu saber per a poder corregir-lo.

Totes les fotografies del blog, que componen els diaris visuals dels viatges, estan fetes per mi, normalment amb una Canon EOS 400D, i són part de la meva propietat intel·lectual. En alguna ocasió, per diferents motius, la foto pot estar feta per algun dels meus companys de viatge. En aquests casos, sempre cito l'autoria, previ consentiment de la persona implicada.

Si us agrada alguna foto, no tinc cap inconvenient en que la feu servir al vostre blog o pàgina, però, si us plau, citant-ne sempre l'autoria i enllaçant-la de nou a aquest blog.
I feu-m'ho saber, em farà il·lusió!

Em podeu contactar a la secció de comentaris d'aquesta pàgina o al twitter del blog, @emnsablog

Moltes gràcies per la visita i bon viatge!

Taide.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada